فرصتی استثنایی و تکرار نشدنی برای آن دسته از عزیزانی که قصد راه اندازی وب سایت – سئو و بهینه سازی و همچنین طراحی نرم افزار سیستمی کسب و کار خود را دارند می توانند با ۵۰٪ تخفیف ویژه جشنواره یلدا از این فرصت استفاده نموده و در زمان جشنواره اقدام به مشاوره و سفارش پکیج درخواستی خود نمایند .
حل مشکلات سایت در صورت عدم پنالتی penalize بودن سایت
معرفی لینک های اسپم به گوگل
بهینه سازی سایت با الگوریتم های گوگل
تولید ماهانه ۵ مقاله ویژه
50% تخفیف
پکیج حرفه ای سئو - ماهانه
تومان2900000
تومان1450.000
بررسی وضعیت هاست و دامنه
بررسی نسخه موبایل
بررسی سرعت بارگذاری سایت
مشکلات قالب سایت
فعال کردن کش سایت
بررسی و بهینه سازی تگ های H1وH2و....
ساخت و بررسی sitemap
بررسی و کنترل سرچ کنسول
بررسی کلمات انکرتکست
بررسی لینک های اسپم
بهینه سازی تصاویر سایت
بررسی لینک های خراب
بهینه سازی و افزایش سرعت لود سایت
بهینه سازی و کاهش حجم سایت
گزارش بک لینک ها
بررسی بک لینک های اسپم
بررسی آدرس دهی ها به صورت seo friendly Url
تنظیم متا تگ ها microdata
تنظیم متا تگ ها schema
بهینه سازی قالب سایت(ویزایش،حذف،اضافه کدها
حل مشکلات سایت در صورت عدم پنالتی penalize بودن سایت
معرفی لینک های اسپم به گوگل
بهینه سازی سایت با الگوریتم های گوگل
بررسی SSL و HTTPS
لینک سازی داخلی
لینک سازی خارجی
رپورتاژ آگهی (در صورت نیاز هزینه جداگانه )
تولید محتوا سئو شده
رفع پیغام های مهم سایت بر اساس W3C
تبلیغات گوگل Ads (هزینه جداگانه)
بررسی کلمات کلیدی سایت رقبا
ارائه گزارش و مانیتورینگ از سرچ کنسول
ثبت و ایندکس صفحات در گوگل وب مستر
بررسی کلمات ورودی
تولید ماهانه ۱۰ مقاله ویژه
50% تخفیف
جشنواره یلدای هیواوب
همزمان با فرارسیدن یلدا، هیواوب بزرگترین «جشنواره تخفیف ویژه شب یلدا» خود را در سال ۱۳۹۹، با محصولات متنوع برگزار میکند. میتوانید در این جشنواره، آموزشها و محصولات مورد نظر خود را با پنجاه درصد تخفیف تهیه کنید. امیدواریم توانسته باشیم در این جشنواره محصولات و آموزش های مورد نیاز شما را با قیمت های مناسب عرضه کنیم.
لندینگ پیج صفحهای است که با هدفی مشخص و برنامهریزیشده طراحی میشود تا نتایج پیشبینیشدۀ بازاریابی را محقق کند. صفحه فرود سریعترین فرصتِ تماس کاربران با شما در جریان یک کمپین بازاریابی است. اینکه صفحه فرودتان را چطور بسازید کاملاً به نوع کسبوکارِ شما، نیازی که رفع میکنید و نوع و قشر کاربران هدف بستگی دارد.
صفحه فرود چطور عمل میکند؟
تعبیر لندینگپیج از صنعت هوایی وارد بحثهای کسبوکار شده است. روزانه میلیونها جستجوگر برای پیدا کردن چیزی که به درد زندگیشان بخورد یا نیازشان را رفع کند وارد اینترنت میشوند. این جستجوگران، با کلیک روی نتایج به صفحههایی هدایت میشوند که در حقیقت همگی «صفحه فرود» حساب میشوند.
مهمترین نکته در تعریف صفحه فرود (Landing page) «نیاز» است. شما و کسبوکارتان به مشتریان هدفمندتر و بیشتر نیاز دارید و مشتریان شما هم به محصولِ شما یا اطلاعات بیشتر نیاز دارند.
اگر صفحۀ فرود خوبی ساخته باشید که روی «نیاز مشتری» تمرکز داشته باشد، موفق میشوید کاربر را از هواپیما پیاده کنید و فرصتِ گشتزنی در شهرِ کسبوکارتان را برایش فراهم کنید.
میزان اثربخشی هر لندینگپیج به متغیرهای مختلفی بستگی دارد که همگی حول یک محور میچرخند: «رفع نیاز کاربر». افزایش اثربخشی و نفوذ کسبوکار شما هم به همین موضوع بستگی دارد.
اهمیت طراحی و ساخت صفحه فرود
معمولا طراحی سایت و استایل کلی وبسایت با صفحه هات Landing Page متفاوت است، صفحه لندینگ پیج به صورت جدا از صفحات اصلی یک سایت طراحی میشود، لندینگ پیج صفحهای منحصر به فرد و خارج از چارچوب کلی وب سایت است. به همین علت طرح کلی سایت در آنها لحاظ نمیگردد.
توجه داشته باشید که در حوزه بازاریابی درونگرا دلیل منطقی برای این موضوع ذکر شده وجود دارد؛ طرح اصلی سایت در صفحات فرود آورده نمیشود تا در عمل مخاطب محدود گردد چرا که با ایجاد تغییرات کلی به مدیرسایت یا آگهیدهنده زمان میدهد تا آنها بتوانند بهواسطه صفحه فرود، به هدف نهایی خود برسند.
در طراحی و ساخت Landing Page، توجه به این نکته بسیار مهم است که مخاطب، ما را دنبال نمیکند؛ بلکه پیام ما، جذابیت صفحه فرود و یا نیاز خود را احساس میکند و سپس ما را دنبال میکند و بدون شک وقتی بازدیدکننده را به یک صفحه لندینگ پیج هدایت میکنیم، برای دادن جلوهی جذابتر و حرفهایتر در صفحه لندینگ پیج دستان باز است تا برای مخاطب به نمایش بگذاریم.
وقتی بنر تبلیغات شما در سایتها قرار میگیرد و بازدیدکننده روی آن کلیک میکند، بازدیدکننده بدون اینکه در گوگل جستجویی انجام دهد وارد صفحه موردنظر شما میشود.
برای همین صفحه فرود به صفحه هدف نیز مشهور است. بازدیدکننده وقتی برای اولین بار توسط بنری وارد سایت شما میشود هیچ دید خاصی نسبت به سایت و صفحه شما ندارد برای همین صفحات فرود هم میتواند فرصتی باشد و هم نقطه ضعفی در سایت، پس باید در ساخت صفحه فرود نهایت دقت را داشت تا به خوبی طراحی شود و بتوان با خوب جلوه دادن سایت به اهداف مورد نظر رسید چرا که دروازه افزایش بازدید و محصولات سایت هستند.
مسلما اگر کاربری طراحی و ساخت صفحه لندینگ را بپسندد، بیشتر ترغیب میشود که اطلاعات موجود در آن صفحه را بخواند و تصمیم میگیرد که در سایت بماند و جاهای دیگر را هم ببیند.
صفحه لندینگ میتواند هر صفحهای از سایت باشد. انتخاب این صفحه به عهده خود شماست. بعضیها صفحه اصلی را بهعنوان صفحه لندینگ معرفی میکنند و بعضیها یک صفحه خاص که مدنظر دارند.
شاید بتوان گفت که متداولترین نوع لندینگ پیج، صفحاتی هستند که در تبلیغات Google Adwords و در کمپین های تبلیغاتی وجود دارند. یک پست بلاگ یا هر مطلبی که بر روی وب سایت بارگذاری میکنید لزوما لندینگ پیج نیست، چرا که ممکن است چندین هدف را آن صفحات دنبال کنند.
یکی از مزیتهایی که طراحی صفحه فرود نسبت به طراحی سایت دارد هزینه آن میباشد، اصولا طراحی یک صفحه فرود هزینه و زمان کمتری لازم دارد.
از لحاظ فنی، خوب است که دو نوع کلی صفحات فرود رو بشناسیم و تفاوت عملکرد هر یک را متوجه شویم:
صفحهی پل (The Bridge Page): استفاده این نوع صفحه فرود، در بدست آوردن توجه بیشتر بازدیدکنندگان، برجسته کردن بخشی از محتوای شما و در نهایت هدایت آنها به سمت صفحه اصلی وب سایت تان است. هدف از ساخت صفحه فرود، واداشتن و ترغیب کردن مشتریان شما (حتی مشتریان بالقوه شما) نسبت به یک محصول جدید، تخفیف یا جشنواره فروش، پست هایی که اخیرا منتشر کردید یا اخبار مهم دیگری است.
صفحهی فرم (The Form Page): دسته دیگری از صفحات فرود، به جمع آوری اطلاعات مختلف از مخاطبان شما می پردازند. اطلاعاتی که می توانیم در قالب مسابقه یا گرفتن تخفیف از کاربران بدست آوریم و در آینده استفاده زیادی از آنها ببریم. این به اصطلاح مینی سایت ها به طور معمول شامل یک فرم هستند که بازدید کنندگان می توانند ایمیل و اطلاعات تماس خود را در آنجا ثبت کنند و به این طریق می توان ارتباط با مشتریان را به شکل قوی تری پیش برد. با پیشنهاد تخفیف در خرید محصولات یا استفاده از خدمات نیز، میتوانیم نرخ مشارکت کاربران را در ارائه اطلاعاتشان افزایش دهیم. کوپن تخفیف یا محتوای اختصاصی از طریق خبرنامه هم ایده های خوبی برای این مقصود هستند.
بهترین روش برای ایجاد یک صفحه فرود
از توضیحات کلی راجع به صفحه فرود و اهمیت آن که بگذریم، میرسیم به اینکه چطور یکی از آنها را بسازیم؟ برای شروع این چند نکته را در ذهن داشته باشید:
صفحه فرود یا لندینگ پیج، تنها یک صفحهی واحد است. بدون نیاز به منو یا بخش های ناوبری یک سایت معمول، زیرا بازدیدکنندگان شما قرار نیست به هر جایی از وب سایت که می خواهند بروند. هر چند می توانید از لینک لنگر (Anchor Links) هم استفاده کنید، اما به خاطر داشته باشید هر چه ساده تر بهتر. هدف شما از ساخت صفحه فرود واضح است، پس باید مسیری مستقیم و به دور از حاشیه برای رسیدن به این هدف ترسیم کنید.
برای رسیدن به همان هدفی که برای خودتان تعریف کرده اید، صفحه فرود شما باید ساده و متمرکز باشد. متن ها و توضیحات تان را واضح، مختصر و مفید بنویسید. بازدید کنندگان را با اطلاعات غیرمرتبط و اضافی سردرگم نکنید. چیزی که آنها دریافت می کنند، چیزی است که آنها می بینند.
فقط سه کلمه: فراخوان انجام کار (CTA – Call To Action). این دکمه ها یا لینک ها باعث می شوند بازدیدکنندگان برای انجام همان کاری که شما صفحه فرودی برایش ساخته اید، ترغیب شوند: ثبت نام در سایت، اشتراک در خبرنامه، ثبت سفارش یا هرآنچه که شما می خواهید آنها انجام دهند.
کل صفحه باید جوری طراحی شده باشد تا Call to Action را به خوبی به نمایش بگذارد تا بازدیدکنندگان در سریع ترین زمان بتوانند اقدام کنند.
اولین احساس و بازخورد مخاطب زمانی که صفحه فرود یا لندینگ پیج شما لود می شود، کلیدی ترین قسمت ماجراست. در طراحی صفحات فرود شما باید با طراحی چشم نواز، تصاویر زیبا و فضای بصری گیرا فورا توجه بازدید کنندگان را جلب کنید. درست است که صفحات فرود ماموریتی مشخص دارند، اما به این معنا نیست که نمی توانند سرگرم کننده باشند.
مطمئن شوید که لندینگ پیج شما در دستگاه های مختلفی چون موبایل و تبلت هم جذاب به نظر می رسد. سهم عمده ای از ترافیک و بازدید شما، از سمت موبایل تامین میشود و بازدیدکنندگان نسبت به سایت های بدقواره روی صفحه موبایل شان، احساس خوشایندی نخواهند داشت.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
مشاوره آنلاین
شروع به گفتگو
جهت ایجاد گفتگو با ما لطفا بر روی اکانت کلیک نمایید .