آژانس دیجیتال مارکتینگ هیواوب

مزایا و معایب طراحی سایت اختصاصی

Benefits-of-Managed-Hosting-for-eCommerce-Websites-SOCIAL

فهرست مطالب

به طور کلی جهت طراحی وب‌سایت دو روش وجود دارد: روش اول استفاده از وب‌سایت‌های آماده و از پیش‌ساخته شده و روش دوم این است که یک وب‌سایت را کلاً از پایه و یا اصطلاحاً از صفر شروع به طراحی و برنامه‌نویسی کنیم.

واضح است که در روش اول هزینه پایین تر است و همچنین زمان راه‌اندازی وب‌سایت در این روش هم تقریباً کم است مثلاً در حدود 3 یا 4 روز می‌توان یک وب‌سایت را نصب کرد. این نوع نرم‌افزارها را اصطلاحاً نرم‌افزارهای مدیریت محتوای آماده نیز می‌نامند.

اما در روش دوم هزینه تقریباً 2 برابر است و زمان برنامه نویسی و طراحی یک وب‌سایت هم بیشتر از روش اول طول خواهد کشید. چنین طراحی‌ای را طراحی اختصاصی یا سفارشی می‌نامند.

ممکن است برایتان سؤال پیش آید که وقتی نرم‌افزارهای از قبل طراحی‌شده وجود دارند دیگر چرا باید هزینه بیشتری پرداخت و یک وب‌سایت را از پایه و از صفر طراحی کرد؟ در این مطلب می‌خواهیم به پاسخ این سؤال برسیم پس در ادامه مزایا و معایب طراحی سایت اختصاصی را بررسی خواهیم کرد به‌طوری‌که پس از مطالعه ادامه این نوشتار پاسخ این سؤال را خودتان خواهید یافت.

مزایای طراحی سایت اختصاصی

مزایای طراحی سایت اختصاصی را می توان در بخش های مختلفی مورد بررسی قرار داد یکی از مهم ترین موضوعاتی که در این بخش مطرح می شود موضوع طراحی منحصر به فرد و خلاقانه است. در صورتی که طراحی شما فردی قابل اعتماد باشد شما می توانید اطمینان داشته باشید که نمونه طرح شما بر روی سایت دیگری پیاده نخواهد شد و این امر می تواند شما را در مقایسه با رقبایی که دارید متمایز نماید. همچنین طرح شما کپی شده از سایت های دیگر نیست و افرادی که به عنوان بازدید کننده وارد سایت می شوند با فضای جدید و جذابی رو به رو خواهند شد.

شما می توانید در طراحی سایت اختصاصی از رنگ بندی و قالب بندی های غیر متعارف و خلاقانه فراوانی استفاده نمایید. از دیگر مزایای طراحی سایت اختصاصی این است که این سایت ها معمولا از کیفیت عملکرد و سرعت بالایی برخوردارند زیرا سایت های اختصاصی تنها برای یک فرد یا گروه تولید شده و تمام بخش های آن به دقت مورد بررسی قرار داده می شود. موضوع مهم دیگری که باید به آن اشاره شود امنیت این گونه سایت ها است. امنیت و مدیریت جزو مزایای طراحی سایت اختصاصی به شمار می آیند. شما به عنوان مدیر سایت می توانید روی تمام بخش های سایت نظارت کامل داشته و مدیریت همه بخش ها را خودتان بر اساس اهداف و سلیقه خود بر عهده بگیرید.

مزیت مهم دیگری که باید به آن ها اشاره شود امکان توسعه سایت در آینده است. هنگامی که از قالب های آماده استفاده می کنید این امکان وجود دارد که سایت شما امکان توسعه را نداشته باشد و همین امر می تواند در آینده صدمات فراوانی به کسب و کار شما وارد آورد اما در طراحی سایت اختصاصی شما هیچ گونه محدودیتی در این خصوص نخواهید داشت و با توجه به این که کلیه کد نویسی ها به صورت اختصاصی برای شما انجام شده است دسترسی به همه کد ها برای شما و طراحان بعدی که می خواهند سایت را گسترش بدهند فراهم خواهد بود. گسترش سایت می تواند به صورت کلی مطرح شود یا این که ماژول ها و بخش های مشخصی را به آن اضافه نمایید. نباید فراموش کرد که طراحی سایت گام اول در زمینه تبلیغات اینترنتی شما به شمار می آید.

گام بعدی معرفی سایت به موتور های جستجو و بهبود جایگاه آن نزد گوگل است. از مزایای طراحی سایت اختصاصی می توان به این موضوع اشاره نمود که وضعیت سئو سایت بر اساس نوع کسب و کار مورد بررسی قرار گرفته و مطابق با این اطلاعات همه طراحی ها انجام خواهد پذیرفت.

هزینه نگهداری و توسعه اندک از مزایای طراحی سایت اختصاصی

اگرچه در میان مزایای طراحی سایت اختصاصی نمی توان به هزینه کمتر اشاره کرد اما باید به این موضوع توجه کنید که هزینه نگهداری و توسعه این سایت ها بسیار اندک است. برخی از افراد در ابتدای فعالیت کسب و کار خود به دنبال هزینه های کمتری هستند. اگرچه قیمت طراحی سایت اختصاصی در مقایسه با قالب های آماده بیشتر است اما شما با پرداخت این هزینه از بسیاری از خرج هایی که در آینده باید برای توسعه سایت خود انجام دهید جلوگیری می کنید و این نکته بسیار مهم است. شما می توانید پرداخت هزینه طراحی سایت اختصاصی را به عنوان یک سرمایه گذاری در نظر بگیرید. هنگامی که شما سایت خود را به این شکل طراحی می کنید این امکان را فراهم کرده اید که به آسانی در آینده هر گونه تغییری را در سایت اعمال نمایید.

فرض کنید در آینده بخواهید بخش هایی را به سایت اضافه کنید. در صورتی که از قالب های آماده استفاده کرده باشید حتی اگر قالب مورد نظر قابلیت گسترش را داشته باشد باز هم محدودیت ها فراوانی سر راه شما خواهد بود و نمی توانید به آن شکلی که مد نظر دارید تغییرات را اعمال نمایید. از طرف دیگر هزینه کم نگهداری از سایت نیز از دیگر مزایای طراحی سایت اختصاصی به شمار می آید.

 معایب طراحی اختصاصی:

 هزینه طراحیِ بیشتر نسبت به روش دیگر به دلیل نیاز به تخصص، دانش و افراد بیشتر.
 نیاز به زمان بیشتر برای طراحی.
 بروز مشکلات زیاد در صورت بی‌تجربگی و تخصص نداشتن برنامه‌نویس.

در اینجا به بررسی دو مثال از وب سایت های تخصصی و ویژگی های مهم هریک از آنها می پردازیم :

طراحی وب سایت تخصصی صنعتی :

وب سایت هایی که برای کارخانه های صنعتی و شرکت های وابسته به صنعت طراحی می شوند همواره چالش های اساسی برای طراحان می باشند.تلفیق صنعت با یک وب سایت مدرن نیاز به تجربه زیادی در زمینه طراحی سایت دارد.نوع چیدمان عناصر، تلفیق رنگها و بسیاری از ویژگیها در یک وب سایت تخصصی صنعتی با یک وب سایت مثلا پزشکی متفاوت است. یک وب سایت صنعتی باید به بتواند هم احساس مدرن بودن را به مخاطب منتقل کند و هم در آنان احساس اطمینان بوجود آورد. نشان دادن سابقه ، تجربه و نمونه عکس هایی از کارخانه یا کارگاه مورد نظر می تواند بسیار در این امر مفید باشد.

طراحی وب سایت تخصصی پزشکی:

طراحی سایت پزشکی به دلیل گستردگی این رشته و تخصص های مختلف کمی پیچیده است اما به صورت کلی سایت های پزشکی را می توان به دو دسته کلی تقسیم نمود:

1- سایت های زیبایی

2- سایر وب سایت های پزشکی

برای طراحی سایت های پزشکی، معرفی شخص پزشک یا تیم پزشکی ، سابقه ، نمایش مطب یا کلینیک در نقشه و همچنین روش های اخذ نوبت و .. بسیار مهم است. در وب سایت های کلینیک زیبایی استفاده از تصاویر با کیفیت و استفاده از گالری تصاویر مراجعین قبلی، برای درک بهتر مخاطب از نتیجه نهایی کاری که قرار است انجام شود کمک زیادی می نماید.همچنین کارکرد صحیح و بدون نقص ورژن موبایل سایت های تخصصی پزشکی و استفاده راحت از آن نیز از اهمیتی ویژه برخوردار است ، زیرا امروزه بسیاری از جستجوهای مربوط به یافتن مطب و کلینیک های پزشکان از طریق گوشی های موبایل انجام می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *